Barion Pixel

Bodrogzug Beevezés

Versenykiírás

Helyszín: 3910 Tokaj, Bodrogkeresztúri út 5. (Tokaji Vízitúra Központ)
GPS koordináták: 48.1381, 21.4015

Verseny időpontja: 2022-06-25

Rajt: 10:30 - 10:45Természetközelség, vadregényes környezet, harmónia, szabadságérzet! Más szóval; a Bodrogzug. A Hazai Vizeken sorozat tokaji beevezése testileg is szellemileg is garantálja a felfrissülést minden vízitúrázó számára!

A Bodrogzug hazánkban, sőt Európában is egyedülálló vadregényes terület. Nyugaton és északnyugaton a Bodrog, délen és délkeleten pedig a Tisza határolja. Éppen e két folyó találkozásánál, Tokajon várjuk azokat, akik szeretnének egy csendes, ám mégis felejthetetlen, természeti kalandokkal teli hétvégi evezésen részt venni.

A Bodrog hazánk egyik legnyugodtabb és legbiztonságosabb vízfelülete, amely szinte állóvíznek tűnik, és a kezdő vízitúrázók számára is tökéletes. Csodás útvonalak, gazdag állatvilág, a távolban pedig a zöldellő hegyek látványa egyedülálló élményeket biztosít. A hely népszerűségét mutatja, hogy a 2021-es Bodrogzug Beevezés volt az egyik legnépszerűbb a Hazai Vizeken sorozat beevezései közül.

Június 25-én ezúttal is a Simon László Tokaji Vízitúra Központba várjuk az evezni vágyókat, innen rajtol, és ide is érkezik vissza a beevezés mezőnye. A rövidebb táv 8,6 kilométer, a hosszabbik 25 kilométer lesz.

Versenykiírás 62 nevezés megtekintése